Καθαρισμός της παραλίας Γεροσκήπου με πρωτοβουλία της Medochemie

by Onoufrios Socratous

Με σύνθημα «Καθαρή Κύπρος», η Φαρμακοβιομηχανία Medochemie και ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Πάφου πραγματοποίησαν εκδήλωση καθαρισμού της  όμορφης παραλίας της Γεροσκήπου, με την υλική και τεχνική στήριξη της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης ΑΚΤΗ.

Η πρωτοβουλία της Medochemie και του Οδοντιατρικού Συλλόγου Πάφου, εντάσσεται στο πλαίσιο του προγράμματος Κοινωνικής Ευθύνης και εστιάζει στην σημαντική ανάγκη προστασίας του περιβάλλοντος και βελτίωσης της ποιότητας ζωής των πολιτών. 

Όπως δήλωσαν από κοινού ο Διευθυντής Πωλήσεων της Medochemie,      κ. Νίκος Χρηστίδης και η Πρόεδρος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Πάφου, Δρ Ελένη Αττίκη, η συγκεκριμένη δράση αποτελεί ένδειξη έμπρακτου ενδιαφέροντος για το περιβάλλον, συμβάλλοντας παράλληλα στη διαφύλαξη του θαλάσσιου και παράκτιου μας πλούτου, αλλά και στην καλλιέργεια περιβαλλοντικής συνείδησης στο νησί.

You may also like

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας εξασφαλίσουμε μία κορυφαία εμπειρία περιήγησης και για να μας βοηθήσουν να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μας. Αποδοχή Περισσότερα