Η Medochemie στήριξε την Εκστρατεία Ευαισθητοποίησης για τον Καρκίνο του Παχέος Εντέρου

by Onoufrios Socratous

Η Φαρμακοβιομηχανία Medochemie θέτοντας στο επίκεντρο της Εταιρικής της Υπευθυνότητας την ευαισθητοποίηση του κοινού σε θέματα πρόληψης και τακτικής διεξαγωγής διαγνωστικών εξετάσεων, στήριξε την Εκστρατεία  Διαφώτισης και Ενημέρωσης για τον καρκίνο του παχέος εντέρου, που διοργάνωσε η Γαστρεντερολογική Εταιρεία Κύπρου, με την πολύτιμη αρωγή του Παγκύπριου Ιατρικού Συλλόγου.

Στη διάρκεια της Εκστρατείας και με μήνυμα «Γροθιά στον Καρκίνο του Παχέος Εντέρου», διακεκριμένοι ιατροί – μέλη της Γαστρεντερολογικής Εταιρείας ενημέρωσαν το κοινό για τους κινδύνους, την πρόληψη, διάγνωση και θεραπεία της νόσου, η οποία ευθύνεται για τους περισσότερους θανάτους στην Ευρώπη μετά τον καρκίνο του πνεύμονα.

Όπως δήλωσε ο Διευθυντής Πωλήσεων της Medochemie κ. Νίκος Χρηστίδης, η πρόληψη αποτελεί την καλύτερη θεραπεία, γι’ αυτό και η εταιρεία με γνώμονα την προστασία της υγείας των πολιτών, θα συνεχίσει να στηρίζει δράσεις και πρωτοβουλίες που στόχο έχουν τη διασφάλιση του υπέρτατου αυτού αγαθού, καθώς και της καλύτερης ποιότητας ζωής.

You may also like

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας εξασφαλίσουμε μία κορυφαία εμπειρία περιήγησης και για να μας βοηθήσουν να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μας. Αποδοχή Περισσότερα